Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Dobogókői tikkasztó

2018. július 28. 23:59 - Samorost

Ferivel ketten nyomtuk végig ezt a karikát. A nem túl szerencsés kezdés ellenére (Ferinek sikerült derékszögbe hajtogatnia a láncát az Ezüst-Kevélyen), végül baromi jót bringáztunk. Volt benne Hosszú-hegy, Szántói-nyereg, Zsivány-sziklák, Dobogókő, Tölgyikrek, Karolina-árok. Csupa finomság. Pomázra beérve lemerült a Garmin, ezért a hazautat a Honor 8 - Strava kombóval rögzítettem (szerencsére nem fagyott le egyszer sem menet közben).

Ja, és - mivel már elég régen jártam Dobogókőn - meglepve tapasztaltam, hogy a Matyi büfé milyen kultúráltan helyre rakták. Normális épület, fedett padok, rendezett környezet. Viszonta a kaja szerencsére a régi maradt és az árak sem lettek sokkal húzósabbak. Piros pont.

Képek a Google Photoson.

Videók a Youtube-on.

Track a Straván: a túra nagyja és a hazatekerés.

Táv: 78,68 km
Szint: 1257 m
Idő: 9:13 óra

2018. összes: 789,65 km, 23525 m, 97:56 óra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr5214269345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása