Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Scott fejlesztés: Kész! Charge Spoon a helyén.

2010. június 15. 09:11 - Samorost

Jelentem, végére értem a Scott fejlesztésének. Utolsó lépésként tegnap megtörtént a nyereg cseréje is. A korábbi tervekkel ellentétben viszont nem Selle Italia és nem is Ritchey nyereg került fel a bringára, hanem egy Charge Spoon a Bajnok szervizből 8200 Ft-ért.

Nem az a pillekönnyű darab, cirka 260 grammot nyom (még így is 90-nel kevesebb a Scott 350 grammjánál), nem is csilli-villi titán pálcás, hanem CrMo, de nagyon jókat írnak róla mindenhol (pl. az mtbr-en is). Kíváncsian várom a gyakorlati tapasztalatokat.

Tulajdonképpen kis ráfizetéssel a Trekre szánt Ritchey Streemet cseréltem le rá (5000 Ft-ért elkelt a Bikemagon), mert az munkába járós nyeregnek túl kemény lett volna. Így viszont a jól párnázott (ámde kissé használtas) Scott nyereg került fel a Trekre, a Charge meg ment a Scottra. Remélem beválik.

Ezzel hivatalosan is lezártnak nyilvánítom a Scott fejlesztését. Súly: 12,7 kg. Lehetne még spórolni 2-300 grammot rajta, de igazából maximálisan elégedett vagyok a Ritchey Comp szarvval és a Shimano SPD pedállal is. Az erős közepesnél jobbat nem érdemlő Conti Vertical meg majd akkor megy a kukába, ha kiszolgálta az idejét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr622082760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása