Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Esti kör Gergővel

2018. június 19. 23:59 - Samorost

Laza délutáni-esti edzésként elmentünk tekerni egy kört Gergővel. Cél a Nagy-Szénás volt, de a tervezettnél majd' másfél órával később indultunk és elég gyorsan kezdett sötétedni, így csak a Zsíros-hegyig jutottunk. Viszont az Alsó-Zsíros hegyről gyönyörű naplementét sikerült telefon végre kapni.

Odafelé a Virágos-nyeregtől Poo (piros bringás jelzés) volt az útvonal a Kálvária-hegyig, onnan a sárgán csapattunk Solymárig. A Shell kútnál megküzdöttünk a Kökörcsin utca 30%-os emelkedőjével, majd a zöldön csalinkáztunk fel a Zsíros-hegyre. Itt már látszott, hogy hamar ránk fog sötétedni, ezért csak egy villámlátogatást tettünk az Alsó-Zsíros-hegyről nyíló panorámát megcsodálni, aztán verettünk is vissza a kéken. Hidegkúton még csavarogtunk egyet a házak villák között, majd a HHH reptéren átvágva a Kilencfa és a Virágos-nyereg felé, már sötétben gurultunk vissza Gergőékhez, ahol az aztót hagytam.

Az utóbbi idők egyik leghangulatosabb bringázása volt, kiváló társaságban.:)

Képek: Google

Track: Strava

Táv: 29,00 km
Szint: 830 m
Idő: 3:38 óra

2018. összes: 432,77 km, 7198 m, 52:04 óra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr9414269077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása