Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Prédikálószék és defekt agónia

2017. május 01. 23:59 - Samorost

Kurucz Gabival, Ferivel és Tomival csapattunk egy jót a már jól bejáratott útvonalainkon. Mivel kényelmesek voltunk, az UVH pesti hídfőjéig Gabi csapatszállítóját vettük igénybe. A túloldalon találkoztunk Tomival, aztán nekilódultunk a Péter-hegy oldalának, belejtőztünk Ürömre, átgurultunk Pilisborosjenőre, majd megmásztuk a Kevély-nyerget.

A bajok Csobánka után, útban a Tölgyikrek felé a piroson jelentkeztek, méghozzá defekt formájában. Természetesen én defekteltem be, amit nem sikerült megcsinálnom elsőre. Sem másodszorra. Sőt, a harmadik nekifutás is csak kb 500 méter erejéig tartott ki. Ezután már Gabira bíztam foltozást, ami persze rögtön jó is lett. Közben persze szénné röhögtük magunkat többször is.

A Sikáros után az aszfalton, majd a dózeren tekertünk fel Prédikálószékre megnézni az új kilátót. Lefelé a Kisrigót vettük célba. Bár sikerült alaposan megmártóztatni a bringát és magamat is a sárban, klassz csapatás volt. A Kisrigóban viszont nem tudtunk kajálni, csak egy kólára futotta (ez adott elég kakaót a Z-n megejtett rodeóra), Szentendrén még gyrosoztunk egyet. Utána már sima utunk volt hazáig.

Képek: https://goo.gl/photos/i9yfcFJgfvXr9spm9

Track: https://www.strava.com/activities/966428488

Táv: 66,68 km
Szint: 1189 m
Idő: 8:45 (5:02)

2017. összes: 188,3 km, 4044 m, 22:06 óra.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr613841138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása