Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Gabi-féle országúti edzőkör 1.

2014. február 15. 23:59 - Samorost

Toltunk egy bő 60-ast a Bp -  Nagytarcsa - Isaszeg - Gödöllő - Szada - Mogyoród - Fót - Bp vonalon Gabival, Jandival, Istvánnal és a bringabandás Ákossal. Nem volt nagy tempó (kivéve az Isaszeg-Gödöllő szakasz stabil 36,8-át, de ott hátszél volt), mégis sikerült elfáradni. Ennek az edzetlenség mellet a másik oka, hogy viszonylag erős szél volt végig és amikor épp nem szemből fújt, akkor oldalról próbálta kicibálni a kormányt a kezemből. Az egyetlen hátszeles szakaszt meg jól meghúztuk, pedig enyhén végig emelkedett az út Isaszegtől Gödöllőig.

Képet egy szálat sem csináltam, pedig ragyogó napsütéses idő volt.

Ellenben a GPS mért adatokat, igaz az elején nagyon nem találta a pulzusomat. Vagy ha igen, akkor jóval többet mért a valósnál. De ahogy bemelegedtem, helyre állt a rend.

Szóval a track itt.

Táv: 62,79 km
Szint: 410 m
Idő: 2:58 óra

2014. összes: 180,86 km, 1135 m, 10:06 óra.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr765796698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása