Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Hungarokart őszi kuponozás 1.

2012. október 05. 23:59 - Samorost

Ahogy tavasszal ígérték, tényleg meghírdették a Hungarokartban az őszi kuponos akciót. A kuponvilágon lehetett megvenni a kuponokat, én Laci segítségével kettőt is betáraztam. Viktor, Dani, bg_ és Avus szintén két kuponnal gazdagította magát, DJ, Laci, Qcu, Kavi 1-1 kupont vett. Ja és bg_ Marcsinak is vett egyet.

Az első alkalomra - a 2 alkalmi párbajozóval együtt -összesen tízen váltottunk jegyet és öt menetre oszlottunk szét.

Jó meccselések voltak minden menetben, csak a túlbuzgó pályabíróval gyűlt meg a bajunk, főleg Qcunak. Egyszer ki is intett mindenkit egy 1,5 perces pihenőre a boxutcában,.mert nem tetszett neki, hogy egyszer-egyszer nagyobbat taszajtottunk az előttünk-mellettünk lévőn.

A 8-as és a 3-as gokart ment a legjobban, a többi vagy nem tapadt rendesen, vagy gyenge volt és nem ment. A legjobb időt bg_ futotta a 8-assal, de én is azzal mentem a legjobbamat.

Peti feltette a GoogleDrive-ra az időket, lehet mazsolázni.

Szólj hozzá!
Címkék: gokart egyebek

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr504925893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása