Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

S.T.A.L.K.E.R.

2010. február 14. 23:59 - Samorost

A S.T.A.L.K.E.R. harmadik része is nagyon penge lett, akárcsak az előző kettő. Kiváló időtöltés ha az ember taknyosan az ágyban rohad egész nap. Kis bolyongás a Csernobil környéki dombokon mindenféle rádioaktiv anomáliák, mutánsok és a miénkhez hasnonló sorsra jutott emberek között.

A Call of Pripyat játszható az előzmények ismerete nékül is, de érdemesebb előtte a Shadow of Chernobyl-t (csakis az Oblivion Lost moddal) és a Clear Sky-t és végigjátszani. Nem egy estés elfoglaltság egyik sem, viszont a grafika és a hangulat hosszú órákra a fotelbe szögez, az tuti. :)

2010.02.16. Hozzáfűzés 1.

Sajnos tényleg elég rövid lett a játék, a három helyszínt viszonylag gyorsan be lehet járni. A feladatok jók, de nem kifejezetten nehezek. Lehet "Master"-ben kellett volna játszani, nem "Veteran"-ban? Azért tetszett, na! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr131760569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása