Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Annaberg

2008. február 18. 17:19 - Samorost

Hétvégén kiugrottunk Annabergbe (-re), ami gyakorlatilag egy cirka kéttucat házból álló helyes falucska a hegy tetején. Ha jó hó van, egy hétvégére ideális választás lehet, de igazából ami kevés pálya van, az is rövid és nem túl izgalmas. Leginkább kezdőknek és kisgyerekeknek való hely. Sajnos most kevésbé volt szerencsénk, mivel nagyon kevés volt a hó. Sok helyen kandikáltak ki a fűszálak a hó alól, de a legnagyobb gond az volt, hogy a meredekebb pályák mind le voltak jegesedve elég sűrűn, illetve nagy szakaszokon. A jobb pályák a Hennesteck tetejéről indulnak. Mellesleg itt van a legkellemesebb hütte is. És gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre-völgyekre. Az innen induló "hátsó" pálya északi fekvése miatt sokkal jobb minőségű volt a többinél, igaz jóval kevesebben is találták meg maguknak. Ennek egyik fő oka talán a kevésbé kedvelt csákányos felvonó lehetett.
Ellenben a szállás fekvésére nem lehetett panasz, közvetlenül a felvonó felső végénél volt, kb 25 méterre a pályától.
Ha már Magyarországhoz közeli osztrák síterepet keresünk, a Hochkar sokkal jobb választás, ha a hétvégére odaáradó tömeg nem rettent el minket.

Képek a Google Photos-on!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr61344421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása