Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Prédikálószék

2007. április 14. 23:18 - Samorost

Nyolcan felmentünk Dömörkapuig, onnan már csak ketten mentünk tovább.

Útvonal Dömörkapuig:
UVH - Római part - Omszki-tó - Budakalász - Pomáz - Szentendre - Dömörkapu.

Kereken 40km, szinte végig aszfalt. Pomázon intermezzóként kis buckamászással szórakoztattuk magunkat a "Rakétasiló" emlékmű-kápolna mögött.

Dömörkaputól irány Prédikálószék: 8km aszfalt + 2km murva + 1km erdei turistaút. Szumma 11km végig felfelé.

Prédikálószékről visszakocogtunk a 2+1km-en, majd Dobogókő felé fordultunk az aszfalton. Kis hullámvasutazás után (2km emelkedő-1km lejtő-1km emelkedő) leborítottunk a piros jelzésen Pilisszentkereszt felé.
Nagyon pöpec kis út. Aki esetleg jár arra, ki ne hagyja!

Pilisszentkeresztről a kék jelzésen, a Szurdok-völgyön át indultunk Csobánka felé. Az út első fele egy tanösvény a patak mentén, kb. egy tucat fahíddal, cikk-cakkban haladva. Van 1-2 merészebbb szakasz, ahol bringával csak toló üzemben lehetett haladni. Utána sima erdészeti utakon vezet a kék jelzés. Csobánkára a kékről letérve a zöldön gurultunk be.

Mivel már eléggé kivoltunk, rövid tanakodás után az aszfalton indultunk hazafelé. Csobánka - Pomáz - Budakalász - Bp.

Szumma 101km. És -2,5kg.

Képek: Google Photos

A vöröses-sárgás szín nem a fény játéka, hanem a tárcsa színe egy 60-ról történt satufék után. Sajna lassú voltam, így a fékből dőlő füstöt már nem tudtam lekapni. De volt, nem is kicsi. Fékhatás elöl meg zérus (szerencsére csak az uccsó 2 méteren). Egyértelmű, hogy előre nagyobb tárcsa kell. Mondjuk egy 203-as. 



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr31149832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása