Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

KKK, aka "Kerék killer kör"

2022. augusztus 08. 23:29 - Samorost

A tegnapi jól sikerült tekerésen felbuzdulva ma is mentünk egy kört. Ezúttal Panna volt a "túravezető", ezért Csömörről indultunk. A cél az AsiaCenter mögötti "ugratópálya" volt. Elég jó tempóban tekertünk el a Szilas-patakig. Kicsit keresgéltünk, mire meglett a "pálya", de mivel ez kimerült két egymást követő ugratóban, néhány kör után elindultunk a Hermina bringapark felé, hpgy megnézzük a még át nem adott, de talán már kipróbálható új pumpapályát. Sajnos a kipróbálásra nem volt lehetőség (ps. októberben adták át hivatalosan), úgyhogy rövid kajálás, Dorkával és Lilivel összefutás után megindultunk vissza Csömörre.

Épp beértünk Csömörre, amikor Domival elkezdtünk "szorítózni". És sajnos sikerült oldalról kicsit agresszívabban megtalálnia a hátsó kerekemet, ami már amúgy is elég ramaty állapotban volt. Én is csak pár napja vettem észre, hogy a felni a küllőfuratoknál több helyen el van repedve és itt ott eléggé kandikál már ki a küllőanya. De gondoltam pár hetet még kibír. Hát nem bírt ki. Ahogy domi megkoccolta, egy pillanat alatt tőből kiszakadt belőle vagy öt küllő, a hátsó kerék meg szép kiflibe hajlott. Így hát ha a hegy nem megy Mohamedhez (azaz mi az autóhoz), Mohamed jön a hegyhez. Lenyúltam Domitól a Konát és elmentem vele az autóért, ő meg addig megvárt a temetővel szemközti Béke téren.

Az egésszel csak annyi a probléma, hogy holnapután megyünk Domival Szlovákiába triáltáborba és ott szerettünk volna montizni is egy kicsit a Tártrában, de így nem tudom, honnan lesz új hátsó kerék másfél nap alatt.

Képek: nem csináltam egy darabot se

Track: Strava

Táv: 21,08 km
Szint: 130 m
Idő: 02:08 óra

2022. összes: 574,66 km, 9386 m, 71:48 óra

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr5218098320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Triál edzőtábor Poprad & Kubinska Hol’a | Serrenők & Serrenések 2022.11.07. 12:49:57

[…] kruccanás előtti izgalmak is megvoltak, mivel indulás előtt két nappal Domi teljesen leamortizálta a már végét járó hátsó kerekemet, így eleve kétséges volt, hogy tudom-e hozni magammal a […]
süti beállítások módosítása