Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Incső & babati tavak Domival

2022. március 19. 23:59 - Samorost

Összeállt végre Domi Konája, ami Domi szülinapja alkalmából kapott egy komolyabb upgrade-et. A régi 9mm-es Rock Shox Judy helyett egy átütőtengelyes RS Relevation került bele, amihez persze járt egy új első kerék is (XT agy, WTB i27-es, szegecselt felni). Mindez megfejelve egy SDG Tellis 150mm-t mozgó dropperrel. Extra bónuszként pedig - mivel a kormánycsapágy felső gyűrűje apró darabokban esett ki szétszedéskor a bringából és egyébként is hagyományos villanyakhoz való volt - egy vadi új BBB zárt kormánycsapágy is került bele. Az új lánc, váltóbowden ház és váltóbowden a fentiek mellett filléres tételek voltak csupán.

Szóval, összeállt a gép, ki kellett próbálni. Adta magát, hogy nézzünk körül Gödöllő környékén, ha már nemsokára remélhetőleg odaköltözünk. Bringák fel az autó tetejére és irány az új ház és a szomszédos ösvények!

Mivel már azért benne voltunk a délutánban, csak egy rövid, de annál kellemesebb kört mentünk a babati tavak környékén. Volt benne kevéske mászás, lefelé csapatás, kellemes gurulás és serrenés (susnyában tolás) is. Semmi extra, mégis nagyon jól éreztük magunkat!

Képek: Google Photos

Videó: Relive

Track: Garmin vs. Strava

Táv: 7,71 km
Szint: 129 m
Idő: 01:16 óra

2022. összes: 126,86 km, 3304 m, 19:20 óra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr10018098278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása