Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Gyalogtúra a Hirsch-oromhoz

2020. február 09. 23:59 - Samorost

Egyik kedvenc helyem a Pilisben a Hirsch-orom, imádom a hely kicsit szűkös, ámde vadregényes hagulatát és panorámáját. A verőfényes februári napsütésben nem volt nehéz rávenni Szandit és Domit, hogy tegyünk egy rövid sétát a környéken. Szóval, felkerekedtünk, becuccoltuk a két kutyát és fevettük Szandi tesóját, aztán irány Pilisszentlélek.

Az autót a Pálos kolostor romjai mellett tettük le. Kicsit körbejártuk a falmaradványokat, Domi drónozott a kis DJI Telloval egy sort, aztán felkerekedtünk a "nagy" túrára. Odafelé a jelölt turistaúton gyologoltunk (zöld, majd piros sáv), visszafelé a dózerúton csorogtunk le.

Szentlélekről felugrottunk Dobogókőre "ebédelni" egyet, aztán kajálás után Barni meglógott, úgyhogy őt keresve mozogtuk le a hamburgereket. Szerencsére meglett, úgyhogy nem maradt más hátra, mint kocsiba vágni magunkat és hazagurulni.

Képek és 1-2 rövid videó a Google Photoson.

Nem mértem, de kb. 6 km-t gyalogoltunk és talán 150 méter szintet tettünk meg közben. Szóval, tényleg light kirándulás volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr8715660280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása