Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Fox szerviz

2013. augusztus 16. 23:59 - Samorost

Nagyon ideje volt már - legalább látszólag - kicsit rendbe tenni a Rókát, mert a jobb szár hónapok óta vastagon nyomta kifelé az olajat. Andrisék pincéjében mindenre felkészült kvázi-steril műtő várta a pácienst.

A két szárban két különböző színű és sűrűségű olaj volt, a bal szár zöldes trutyiját inkább vissza is töltöttük, a jobb szárt viszont lecseréltük (az sem volt olyan vészesen koszos, a bal száré viszont szinte laboratóriumi tisztaságú volt).

A jobb szár közepén valamikor keletkezett egy méretes kopás, de ez a működés során nem érződik. Csak a tudatomnak rossz, hogy ott van.

A szivacsgyűrűket jól kipucoltuk aztán visszatettük, de a gumi szimeringek maradtak a helyükön. Ahhoz, hogy ne dőljön az olaj a szárakból, ezeket előbb-utóbb cserélni kell majd. De azért megnyugtató volt, hogy bőven volt olaj a szárakban, hiába tűnt úgy egy-két túra után, hogy minden olajat kinyomott magából a teló.

Képek: Google Photos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr85544752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása