Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Walkera 53#1

2009. szeptember 24. 23:59 - Samorost

Jó hét volt ez a helikoptereknek. Hétfőn a kis Walkera 5#8 kapott új motorokat, talpat. A motoroknak hála, most már tökéletesen ki lehet trimmelni, nem kell állandóan a karral is rátartani, hogy egyhelyben maradjon. Szinte régi fényében tündököl.

Ma pedig megjött a Belt-CP-hez a karbon rotorlapát és mellé csomagolva a flotta harmadik tagja, egy Walkera 53#1-es. Ez tulajdonképpen egy nagyra nőtt 5#8-as, robosztusabb felépítéssel, részletesebb kialakítással. És nem mellékesen már 2.4GHz-es rádióval, ami van olyan intelligens, hogy gyenge adó-akkukkal nem is engedi repülni a gépet. Ami még érdekes, hogy minden bekapcsoláskor cirka 10 másodperc van arra, hogy az adót és a vevőt (a helit) összepárosítsuk.
Még csak a lakásban reptettem, de az első benyomások nagyon pozítívak. Nagyon stabil a levegőben és csendesebb is az 5#8-asnál. Vízszintes irányokba (előre-hátra-jobbra-balra) nagyon kicsit lomha, a tengely körüli forgása viszont nagyon érzékeny. Szóval kis finomhangolás még kell neki, de már így is nagyon tetszik.

Kis videó az első repülésről (HD minőség):

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr891407539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása