Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

BEAC MAXI útvonal

2009. szeptember 11. 00:01 - Samorost

Szombaton BEAC MAXI. Kíváncsi vagyok milyen idő lesz... Biztos, ami biztos, megrajzoltam az útvonalat a Mapsource-ban mindkét cél-verzióval (Hűvösvölgy és OPNI). Remélem hasznát tudjuk majd venni.

Mivel ZIP-et nem lehet feltölteni a blogra, átkereszteltem a fájl kitrerjesztést TXT-re. Ebből adódóan letöltés után először vissza kell keresztelni ZIP-re, majd utána kicsomagolni a benne lévő GDB-t (standard Garmin formátum).

A fájl itt: samorost.blog.hu/media/file/BEACMAXI_ZIP.txt

A Maxira pedig a legjobbakat mindenkinek!

2009.09.13. Szerk.

Mivel a Garmin nem hajlandó elnavigálni 50 útpontnál hosszabb útvonalon (ez számomra a rajtnál derült ki nem kis bánatomra), a fenti fájl letöltésének nem sok értelme van. (Kb. 200 útpontból áll.)

Helyette érdemesebb letölteni a "megtisztított" útvonalat a Trackabee-ről. Három helyen tér el a kiírt útvonaltól:

1. Dobogókőn az EP előtti utolsó 100 méteren a K-ről lemegy vissza az aszfaltra és onnan megy fel a Téry-házhoz. (Az erdőből kiérve az aszfaltra szinte mindenki azon megy fel az EP-hez.)

2. Lajos-forrás után a P+ jelzéssel párhuzamosan a murván megy fel (kb. 700m) a jelzések keresztezéséig. (Ha nagyon susnyás a P+ nem érdemes szenvedni rajta, főleg bringával nem.)

3. A csúcs-hegyi nyereg alatt a téglagyár után közvetlenül a K-ról 150 méter erejéig áttér a Koo (bringás K) jelzésre, de utána visszatér a K-ra. (Eltévedtünk a sötétben és sikerült rövidíteni egy pár métert. :))

Szólj hozzá!
Címkék: egyebek beac maxi

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr251374613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása