Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Glamour ride - Visegrádi-hegység

2014. október 11. 23:59 - Samorost

Habár a tavaly ilyenkori körünket nem sikerült überelni (azért a Bükk mégiscsak egy "rendes" hegység), frenetikusan jót bringáztunk a Visegrádi-hegységben. Bár a kiírt útvonalon szokásunkhoz híven nem jutottunk végig, bőven elég élményt nyújtott a mai nap. Kezdve a szivatós mászással a szentendrei Cseresznyés utcában, folytatva az áll-leejtősen hangulatos, párás-ködös-felhős Urak-asztala oldallal, a Moli-pihenő panorámájával, az erősen fékszagú, alternatív útvonalon lejtőzéssel az Ördögmalom-vízesésig, Nem is beszélve a trópusi őserdő hangulatát idéző Apátkúti-völgyről, amin Pilisszentlászlóig serrentük fel magunkat. És persze a Kisrigóban elköltött első osztályú ebédről (bableves és túrógombóc, egy pohár barna sörrel öblítve) sem feledkezhetek meg. Aztán volt még Spartacus-ösvény Visegrádig és a lélekőrlő dózer Dömösről a Hubertusz kunyhóig. Zárásul meg a mindig széles vigyort arcomra csaló P3-P+ kombó a Kisrigóig és onnan szinte már sötétben a K Dömör-kapuig.

És mivel Lakat doktor is velünk volt ma, nem maradhattunk aranyköpés nélkül sem, miután István hátizsákként használt, vékony madzagos tornazsákját mint "Fekete Lovag-díjas" akszesszoárt aposztrofálta.

Képek a Google Photos albumban.

Track: Garmin Connect

Táv: 98,87 km
Szint: 2216 m
Idő: 11:06 óra

2014. összes: 1179,49 km, 16629 m, 104:57 óra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr766829225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása