Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Mi újság Samorost?

2010. április 13. 00:01 - Samorost

Most, hogy Zsozsó rákérdezett, hogy honnan jön a Samorost név, körülnéztem az Amanita Design háza táján. És el is szégyelltem magam, hogy eddig meg sem említettem a Machinarium című legutóbbi remeküket, amit volt szerencsém nemrég teljes verzióban végigjátszani. Frenetikusan jó, hangulata akárcsak a Samorost játékoké, csak gépesített környezetbe helyezve. A Samorost store pedig egyre csábítóbb, amúgy is ideje lenne már pár új pólót beszerezni. Itt a remek alkalom, hogy ne csak Subarus pólóim legyenek.

2010.05.15. frissítés:

Rendeltem 4db pólót, kettőt magamnak, egyet Emesének és egyet Domonkosnak. Két hét alatt meg is jött. Érdekes, hogy a címkék szerint nem ugyanattól a gyártótól van mind, de az összes elég jó minőségűnek tűnik és látszatra a minta sem az a két mosás után lekopós fajta. De idővel úgyis kiderül az igazság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr141916498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása