Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Mönichkirchen négyesben

2010. február 07. 23:59 - Samorost

Nem volt nagy tolongás a vasárnapra meghirdetett ausztriai snowboard villámlátogatásra, de négyen (Viktor, Juli, Hugi és én) azért csak nekiindultunk hajnalban a szakadó hóesésben. Mivel nem lehetett tudni, milyen útviszonyokkal kell megküzdeni az út során, nem bíztuk a véletlenre az odajutást. A Toyota otthon maradt, helyette az Outback fűtött üléseibe kényelmesen befészkelődve indultunk el Mönichkirchen felé.

Az odaút némileg kalandosra sikeredett, mert Viktor otthon felejtette a bakancsát, úgyhogy azért még le kellett menni vissza Velencére. Az M1-re a Lovasberény-Csákvár-Környe-Tata útvonalon, a Vértesen átvágva hóautóztunk fel. Onnan viszont mintha elvágták volna, csontszáraz aszfalton söpörtünk végig a pályán.

A kerülőnek köszönhetően pár perccel 10 óra után értünk az addigra már tömött parkolóba, de majdnem 11 volt, amikor végre a liftbe huppantunk. 2x2 óra csúszlálás és 1,5 óra ebédszünet fért bele a napba. Jópár kép és néhány videó azért készült a barátságtalan idő ellenére is.

Este 9-kor álltam be a garázsba úgy, hogy Viktorral tettünk még egy kitérőt Velencére, Julit meg elfuvaroztuk haza Óbudára.

Képek: Google Photos

Videó: Youtubeon és a Vimeon is, HD-ban.

2010.02.07. Mönichkirchen from Bart Stein on Vimeo.

U.i.: Már tavaly is megfordult a fejemben, hogy nyáron egy bringás hétvégére fel lehetne jönni a Hallerhausba...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr581738947

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: madagascar tours 2019.05.04. 20:13:30

Basshunter - Boten Anna - Retro-disco

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása