Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Pilis helyett HHH

2008. február 23. 23:59 - Samorost

Nos, a szombati napra tervezett pilisi bemelegítő bringázás terve igencsak átalakult mire a combos ellenszélben átvergődtünk a Duna "jó" oldalára. Egyrészt technikai okokból kifolyólag eleve késve, 11 óra után indultunk, másrészt négyünk közül senki nem érzett túl nagy késztetést arra, hogy a tekerést hosszas kilométereken keresztül ordas ellenszélben folytassa. Ezért a rómaitól a város (illetve a HHH) felé vettük az irányt. A széltől eltekinteve nagyon kellemes volt az idő, a felhők közül a nap is elő-elő bújt már.

Hogy ne legyen unalmas az élet (és ne kelljen autók között-mellett tekerni), az Kolosy tér - Szépvölgyi út - Fenyőgyöngye útvonal helyett az Amfiteátrumtól vágtunk neki a K+-on a "kiscelli halálosztónak". 
Útközben láttunk pár érdekes járgányt és néha elgondolkodtam azon, hogy vajon milyen tüdőkapacitás növelő implantátumok érhetők el a fekete-piacon.

Fent a HHH-n kiheveredtünk a napra és elmeditáltunk azon, hogy merre is kéne folytatni. Terminátor bajtársak ötlete, hogy a K60 útvonalát követve a Zsíros-hegy és Nagy-Szénás megmászása után Nagykovácsiból a P-n jöjjünk vissza, az óránkra (és az állóképességünkre, illetve fáradtságunkra) nézve hamar elvetésre került.

Ehelyett az S jelzésen leereszkedtünk a reptér végéhez, majd szintén az S-t követve átmásztunk Hűvösvölgybe. Itt az én erőmből már csak arra futotta, hogy felszenvedjem magam a hárs-hegyi körútig, majd onnan még egy picit feljebb a kis-hárs-hegyi kilátóig.

Mivel az idő már jóval délután három után járt, a további folytatást a János-hegyre már elvetettük. Legurultunk a moszkvára, majd a Margit-hídon és a Városligeten át hazagurultunk. A mogyoródi úti EF-nél (Emil Frey) még tartottunk 10 perc szakértést a Subarukról és arról, hogy más autók miért is nem lehetnek soha jobbak náluk.
A kicsivel több, mint 50km alaposan feltörte a hátsómat és a térdem is igencsak fájt még másnap is. De hát végülis erre való az év első bringázása, nem?

Összes kép itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr62353560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása