Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

HHH félkör

2018. november 02. 23:59 - Samorost

Ismét egy közös kör a gyerekekkel. Velem jött Domi, Dömével a két kis bulldózer és Cser Atti is hozta a nagyobbik lányát. Alapvetően egy rövid, 10km-es kört terveztem, Árpád-kilátóval és HHH kilátóval, de végül csak az előbbiig jutottunk el. Domi talált egy érdekesnek tűnő utat, amiből elég komoly DH pálya kerekedett, döntött kanyarokkal, gyökeres-köves letörésekkel és épített ugratókkal. És végül pont oda érkeztünk, ahonnan indultunk, a Macis parkolóba. Épp ezért csaltam kicsit és a játszótér fölötti ösvényen elcsaltam a társaságot a Határ-nyeregig, ahol aztán az evés, dumálás és az apa- és tesó-bringák kipróbálása elütötte az időt. Plusz a skacok leszavazták a HHH kilátóba való feltekerést és a hűvösvölgyi lángosozást is. Úgyhogy egyszerűen csak legurultunk vissza a Macis parkolóba. Azaz leszáguldottunk, a múltkori Budai Mini-n megtalált egynyomos ugratójával megspékelve a befejezést.

Egyébként két dolog maradt meg a nap eseményeiből:

  1. Az Árpád-kilátónál sikerült olyan szerencsétlenül nekidőlnöm a "sziklakorlátnak", hogy a mezem hátsó zsebében rejtegetett telefon üveg hátlapja pókhálósra repedt. Pedig szilikon tokba van "csomagolva". Csakhogy épp pont a hátlapi ujjlenyomat olvasó tövénél érte a behatás (ütésnek nem nevezném), ahol a szilikon tok ki van vágva. Így hát csak egy halk "ropp" hallatszott... És a kamerán is átfutó repedések miatt a készült fotókon itt-ott jó látható fénytörés keletkezett. Szóval, muszáj lesz cserélni a hátlapot.
  2. A másik, hogy a srácok (fiúk-lányok) elképesztően ügyesek. A DH tracken olyan ügyesen lenavigáltak, hogy csak lestem. És simán tekerik a magasságukhoz képest nagy, "felnőtt" bringákat. Toncsi menet közben még fel is kapta Atti bringáját úgy, hogy mindkét kerék a levegőben volt! Le a kalappal előttük!

Képek: Google Photos

Track: Garmin vs. Strava

Táv: 5,38 m
Szint: 188 m
Idő: 1:59 óra

2018. összes: 952,11 km, 26711 m, 120:46 óra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr2914356501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása