Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Szilvásváradi kör

2007. augusztus 19. 23:59 - Samorost

Kellett volna fényképezőgépet vinnem...

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén felmentünk Szilvásváradra páran. Vasárnap Csiga barátomat rávettem, hogy tekerjünk egyet a környéken. Sajnos neki csak az egyik ottani nehézbombázó Schwinn "MTB" bringa jutott, így utólag is minden elismerésem, hogy végigszenvedte a megtett 22km-t. Főleg, hogy már egy éve nem is ült bringán.

Szilvásvárad egyetlen "baja", hogy minden út felfelé vezet. :)

Olasz-kapuig a háztól kb. 10km emelkedő. Szerencsére lehet választani, hogy aszfalton, vagy terepen szeretnénk megtenni. Mi az utóbbit választottuk. Terepen az S+ és S jelzéseken lehet odáig eltekerni. Olaszkapu után a K+-on indultunk el, de kis idő után úgy döntöttünk, hogy a murvás úton maradva (nem követjük a K+-t) gurulunk le a katona sírokig és onnan a Szalajka-völgyön át vissza Szilvásváradra. Kis tévelygéssel a K jelzésen jutottunk el a sírokig (naaaaggggyon király a K jelzés lefelé). Majd onnan az S-en (szintén zenész) le a Szalajka-völgybe.

Ezt a kört meg kell csinálni még egyszer-kétszer... :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr34150125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása