Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Ezévi második menet a Kartfarmon

2010. augusztus 10. 23:59 - Samorost

Ezúttal heten estünk neki az aszfaltgyűrésnek a szokásos 3x(2x6perc/2000Ft) felállásban. Az első szimpla 6 perces menet után nyomtunk egy duplát, majd újra egy szimpla következett. A végére megint 12 perces futamot kértünk. És - igaz kicsit sokat kellett várni rá, de - jutott még egy hetedik (6 perces) menet is, mert a pályafelügyelő srácok útközben elszámolták a meneteket. Mi meg ugye szeretünk gokartozni, így nem nagyon firtattuk a dolgot.

A futott idők megint jórészt a gokartokon múltak, ezúttal a 8-as, 20-as és 9-es voltak a leggyorsabbak. És megint 25-27 másodperc közötti időket mentünk, habár a 8-asban benne volt a 25 alatti idő is. Csak épp amikor én ültem bele, beadta a kulcsot és ledadogott a kanyarokban.

Hardhat összedobott egy jó kis XLS-t az eredményekből, amit én egy kicsit kiegészítettem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr422214129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása