Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Kart-Farm roncsderbi

2009. augusztus 13. 23:59 - Samorost

A legutóbbi gokartozás utáni lelkesedésünk nem lankadt az általam várt mértékben, ennek örömére 7+1 fős mezőnnyel álltunk rajthoz (Mikit nem sikerült rávenni egyetlen sovány menetre sem, így ő lett a kommentátor). Az állapotok annyit változtak a korábbiakhoz képest, hogy a leharcolt gokartok még leharcoltabbak lettek azóta. Így aztán Laci és Hardhat pont olyankor kóstolt bele a dologba, amikor nem kényelmes, gyors, élvezetes Sodikkal köröztünk (a'la Eurocenter), hanem igazi ős-birkózógépekkel. Persze rendes aszfalton eleve küzdősebb versenyezni, de azért erre a gokartok "minőségi volta" is rátett egy lapáttal. Az első menetben Pite (24,3xx) volt a leggyorsabb, a másodikban én (24,101), a harmadikban BG (24,505). Az ócska gokartok ellenére azért jókat csatáztunk, lökdösődtünk és minden menetben volt legalább egy kipördülés is. Szerintem a három menet alatt sikerült az "újoncokat" is kellő mértékben megfertőzni, úgyhogy a követkető alkalommal remélhetőleg nem kell túl sokáig győzködni őket.
Nem tudom, mikor fogunk gokartozni legközelebb, de én a Kart Farmra addig biztos nem megyek, amíg a gépparkot le nem cserélik. Az Eurocenterbe viszont ideje lenne már visszanézni.

U.i.: Nem mintha bármi jelentősége lenne, de ez volt kereken a 100. postom! :)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr991308785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása