Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Eurocenter - K.O.

2008. október 10. 23:59 - Samorost

Kb. két hete összefutottunk Tamással melóból hazafelé menet. Persze az  első kérdés az volt, hogy: "Na, mikor megyünk megint gokartozni?" A mikor az most pénteken jött össze. A lelkes jelentkező-tábornak a pályánál aztán végül nyoma sem volt, csak négyen (Tamás, Bg, Viktor és én) váltottunk jegyet a rodeóra. Tamásnak és Viktornak kiénekeltük a "sodis" indulást, habár kártyájuk nem volt. (Tamás otthon hagyta, Viktornak meg nem is volt.)
Összesen csak három menetet mentünk, de a harmadik az egy 12 perces, dupla volt. Az első kettőben fordított erősorrendben indultunk. Lettek is jó meccselések, viszont igazán jó időket nem tudtunk futni. A legjobb idő talán 26,4 körül volt.
Aztán hirtelen felindulásból a dupla menetet az addigi legjobb idők szerinti sorrendben kezdtük. Az első két bemelegítő kör után igencsak felpörgettük a masinákat. Annyira, hogy az ott dolgozó srácok is kiültek egy kupacba a boxutca bejáratához és végig lesték, hogy milyen időket futunk. Tamás legjobb ideje 26,802 lett, de végig 27 mp körüli időket ment. Viktor 26,498-at futott. Bg a 26,091-es idejével kis híján becsusszant 26 mp alá. Ő végig nagyon jól ment, ha az első két bemelegítő kört nem számoljuk, a 24 "mért" köréből 22-ben 27 mp alatti időt ment. Nekem is jó napom volt, én is csak kétszer mentem 27 mp fölött. Egyszer, amikor Tamást előztem le, egyszer pedig amikor Viktort kellett kikerülni. A legjobb köröm 25,837-re sikeredett, úgyhogy legközelebb akár a 270-es versenygokarttal is körözhetek.
Nem mellékesen pedig mind a négyen feliratkoztunk az októberi “Best laps” listára. Mi több, Bg-vel az első két helyet bitoroltuk el a tabellán, alaposan ráverve az addigi legjobb időre.
Cél az alig 1,5 tizedre lévő mindenkori legjobb köridő, a 25,669 megdöntése!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr40711094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása