Serrenések

Samorost és a Serrenők serrenései

Végre gokartoztunk!

2008. szeptember 11. 23:59 - Samorost

Az Eurocenterben búcsúztattuk Zsoltival Lajos agglegény életét. Jó régen volt már, hogy itt gokartoztunk, azóta a pálya és a gokartok is változtak.Ami kicsit meglepett minket, hogy az erősebb gokartokat nem lehet simán "megvenni", hanem meg kell futni a gyengébbekkel egy előírt szintidőt, hogy ezekkel is mehessünk. Pár menet után ez némi jóindulattal  mindhármunknak sikerült. Meg kell mondjam, a 160ccm-es "romokkal" a 200-asokat össze sem lehet hasonlítani. Ami az előbbiekben véres verejtékkel való küzdelem, az utóbbiakban csupa móka és kacagás. A kategóriaugrásra jogosító kártyát azóta is biztos helyen őrzöm.
Kellő motiváció maradt a következő alkalomra is, mivel a 270-esekre (sajnos ezekől csak kettő van) jogosító szintidőhöz még fél másodpercet le kell faragni.

Szintidők:
200ccm-hez 29mp alatti köridő 160-assal
270ccm-hez 26mp alatti köridő 200-assal

A gokartozás fénypontját azonban nem gokartok, hanem a pályán kiállított, tip-top állapotú 190E 2.5-16 Evo Merci adta, de sajnos ebbe nem lehetett szintidő megfutással beülni. Pedig az lett volna ám az igazi móka!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://samorost.blog.hu/api/trackback/id/tr39664208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása